SFA - Swiss Fashion Association

NADINE

STRITTMATTER

Ambassadorin und vorstandsmitglied

Nadine Strittmatter lives and works between Paris and Los Angeles. Born in Baden in 1984, Nadine left Switzerland when she was 16 and moved to London to pursue her studies and then started working as a model, which led to her international career that has spanned over the past 15 years. She has walked the runway for International luxury brands such as CHANEL, Christian Dior, Givenchy, Donna Karen, Alexander McQueen, Armani, Kenzo, Versace, Victoria’s Secret among many others. She worked as an in-house fit model and muse for both Christian Dior under John Galliano and at CHANEL under Karl Lagerfeld for several years while also walking all of their shows. Having studied history of art and creative writing at the Open University in London she harnessed her skills by working as a freelance writer for several German and French publications such as Die Zeit, Interview Germany, L’Officiel Germany, Das Magazin (Tagesanzeiger), Weltwoche, Sonntagsblick.

Karin01 .jpg

KARIN LOREZ

Präsidentin des Vereins

Karin Lorez ist Fashion Designerin, Juristin und Dozentin. Im Jahr 2014 hat sie ihr Label WEER gegründet. Ihre Kollektionen hat sie bereits in Zürich, Paris und Korea präsentiert. Bekannte Grössen wie Caroline de Maigret und Paloma Faith haben bereits ihre Kleider getragen. Sie arbeitet und lebt in Zürich als Juristin und Designerin.

PhilippePouhashemi_1.jpg

PHILIPPE POURHASHEMI

Vorstandsmitglied

Philippe Pourhashemi ist Fashion Coach, Journalist und Stylist. Philippe Pourhashemi ist in Teheran geboren und in Paris aufgewachsen bevor er in Schottland Sprachwissenschaften studiert hat. Er hat als Creative Coach für die Wallonie-Bruxelles Design/Mode gearbeitet und coacht zurzeit Designer an der MAD in Brüssels and Forza Fashion House in Maastricht. Im 2016 wurde Philippe als Editor-at-Large für das Fucking Young! Magazin ernannt und schreibt sowie stylt für Metal, Contributor, Behind The Blinds, A Shaded View on Fashion and Amarta. Er ist international in diversen Jurys wie die Austrian Fashion Association in Wien bis zum Atelier Chardon Savard in Paris and the IED Fashioners of the World in Barcelona vertreten gewesen. Philippe lebt in Brüssel.

Aurelie Cardon-Baude.JPG

AURÉLIE CARDON-BAUDE